| DAY ONE M | onday 23 Sep | Presenter/s | Room | Age-range |
|---------------|--|--------------------|-------|-------------------|
| 07:45 - 08:30 | Registration and venue tours | | Foyer | |
| 08:30 - 09:55 | All-in: Opening | | | |
| 40 mins | Welcome to Country, Kodály Vic welcome, accessibility overview | | PAC | |
| 45 mins | Keynote: 'Country Up': Singing our Country Alive | Candace Kruger | FAC | |
| | 5 mins move to next session | | | |
| 10:00 - 10:45 | Session 1: Musicianship | | | |
| 45 mins | Levels 1 & 2 | Megan Flint | \$ | |
| | Level 3 | Elizabeth O'Leary | þ | |
| | Level 4 | Kate Tyson |): | |
| | Level 5 | Deborah Smith | | |
| | Level 5 | Jason Goopy | # | |
| | Level 6 | Andrew Pennay | PAC | |
| | Level 7/8 | Kata Körtvési | Ş | |
| 10:45 - 11:15 | MORNING TEA | | | |
| 11:15 - 12:10 | Session 2: Electives | | | |
| 55 mins | Pedagogy: Primary | Kate Tyson | PAC | LP UP |
| | Pedagogy: Secondary | Jennifer Gillan |): | LS US |
| | Pedagogy: Kokas | Kata Körtvési | ç | |
| | Choral Solfa Infusion | Lynette Richardson | 2 | EC LP UP LS US Ad |
| | Music and Phonological Awareness in the Early Years | Gaby Freer | þ | EC |

| | Music and Phonological Awareness in the Early Years | Gaby Freer | þ | EC | | |
|-----------------------------|--|---------------------------|-----|-------|--|--|
| | Building Bridges with Tools for Learning - Connections from the PYP Music Room | Melissa Black | | LP UP | | |
| 5 mins move to next session | | | | | | |
| 12:15 - 01:00 | 12:15 - 01:00 Session 3: All-in | | | | | |
| 45 mins | Conference Choir | Tracy Wong & Mark O'Leary | PAC | | | |

Conference Choir 45 mins

Tracy Wong & Mark O'Leary PAC

| DAY ONE M | londay 23 Sep - CONTINUED | Presenter/s | Room | Age-rang |
|---------------|--|----------------------------|------|---------------|
| 01:00 - 02:00 | LUNCH | | | |
| 02:00 - 02:55 | Session 4: Electives | | | |
| 55 mins | Canadian Choral Music for Young Voices | Tracy Wong | \$ | Ch |
| | Strategies to Successfully Integrate Creative Movement into your Primary Music Program | Ruth Friend | PAC | LP UP |
| | Australia Music Unit Workshop – Year 10 | Joel Copeland | | US |
| | Manipulatives in the Music Room | Stefania Miller | þ | LP |
| | Kodály through Dalcroze eyes: Embodied learning opens doors | Katherine Smith | Ş | LP UP LS |
| | Songs and Games to Empower Girls and Gender Diverse students in the Music Classroom | Alahana Somerville Wood | : | LP UP LS |
| | 5 mins move to next session | | | |
| 03:00 - 03:55 | Session 5: Electives | | | |
| 55 mins | Afro-Cuba Music: A Kodály Inspired Approach | Simon Ranguis |)ः | UP LS |
| | The Contour Vocal Play Framework: A change in practice and culture, to create vocal agency and improved self-efficacy | Anna Mlynek-Kalman | \$ | EC LP |
| | Practical and Inclusive ways to Engage Upper Primary and Lower Secondary Students in Musical Analysis | Hayley Burns | þ | UP LS |
| | A Positive Start to Choral Singing: A Kodály Approach - Young Voices of Melbourne Training Choir, with representation from some of our youngest members | Marion Stafford | PAC | LP Ch |
| | Get Moving! | Peta Rust | Ş | LP UP |
| Paper | Music in education: Beliefs and Understandings of Primary School Teachers in Aotearoa New Zealand | Megan Flint | | LP UP Ad |
| Paper | National survey results of music teachers' perspectives who have completed Australian Kodály Certificate courses | Jason Goopy & Jason Boron | | LP UP Ac |
| | 35 min break: Hillsley Gallery will open at 4:30 | Opm | | |
| 04:30 - 06:00 | Welcome Drinks - sponsored by Hal Leonard | | | |
| 1 hr 30 mins | Music: Burgundy Blue & Kodály Trivia | Burgundy Blue | Hil | Isley Gallery |
| | | | 1 | |

| DAY TWO Tu | uesday 24 Sep | Presenter/s | Room | Age-range |
|---------------|--|-----------------|-------|-----------|
| 08:00 - 08:45 | Early career teachers' breakfast | | | |
| 08:30 - 09:00 | Registration | | Foyer | |
| 09:00 - 09:45 | All-in: Keynote | | | |
| 45 mins | Keynote: Honouring Our Elders - How do we keep this classical tradition alive and resilient for our changing world? | Ed Le Brocq | PAC | |
| | 5 mins move to next session | | | |
| 09:50 - 10:45 | Session 1: Electives | | | |
| 55 mins | Pedagogy: Primary | Kate Tyson |): | LP UP |
| | Pedagogy: Secondary | Jennifer Gillan | PAC | LS US |
| | Pedagogy: Kokas | Kata Körtvési | Ş | |
| | Dancing on the Ceiling: Valuing other perspectives in the music classroom | Andrew Pennay | \$ | LS US Ad |
| | 3 Steps to Motivation in Early Years Music (2-6 years) | Julie Logan | | EC |
| | 'Junggara Pelican' | Candace Kruger | 2 | |
| 10:45 - 11:15 | MORNING TEA | | | |
| 11:15 - 12:10 | Session 2: All-in Panel | | | |
| 55 mins | Topic: Music For All? Panel: Candace Kruger, Tracy Wong, Ed Le Brocq - Moderated by Andrew Pennay | | PAC | |
| | 5 mins move to next session | | | |

| DAY TWO T | uesday 24 Sep - CONTINUED | Presenter/s | Room | Age-range |
|---------------|---|-------------------|-----------|----------------|
| 12:15 - 01:00 | Session 3: Musicianship | | | |
| 45 mins | Levels 1 & 2 | Megan Flint | \$ | |
| | Level 3 | Elizabeth O'Leary | b | |
| | Level 4 | Kate Tyson |): | |
| | Level 5 | Deborah Smith | | |
| | Level 5 | Jason Goopy | # | |
| | Level 6 | Andrew Pennay | PAC | |
| | Level 7/8 | Kata Körtvési | Ş | |
| 01:00 - 02:00 | LUNCH | | | |
| 02:00 - 03:00 | Session 4: All-in | | | |
| | Awards Presentation | | PAC | |
| 45 mins | Conference Choir: Tracy Wong & Mark O'Leary | | 17.0 | |
| | 5 mins move to next session | | | |
| 03:05 - 04:00 | Session 5: Electives | | | |
| 55 mins | 'Junggara Pelican' (REPEAT) | Candace Kruger | PAC | Ch |
| | Embracing a Multi-modal Approach in the Lower Primary Music Classroom | Tammy Kilpatrick | Ş | LP |
| | Burgundy Blue: Teaching through jazz a cappella | Burgundy Blue |): | Ch |
| | All Means All: The inclusive music room | Katherine Smith | b | EC LP UP LS US |
| | Fun and Games in the Secondary Classroom | Joel Copeland | 2 | UP LS US |
| Paper | Narratives of young adolescents' musical flourishing in Kodály-inspired class music education | Jason Goopy | | |
| Paper | "That wouldn't work at this school": Influences of a music teacher's enacted pedagogy | Ailsa Harris | | |

| DAY THREE | Wednesday 25 Sep | Presenter/s | Room | Age-range |
|---------------|---|-----------------------|-------|-----------|
| 08:30 - 09:00 | | | Foyer | |
| 09:00 - 09:45 | All-in: Keynote | | 1 | |
| 45 mins | Keynote: Roots and Remix | Tracy Wong | PAC | |
| | 5 mins move to next session | | | |
| 09:50 - 10:30 | Session 1: Musicianship | | | |
| 40 mins | Levels 1 & 2 | Megan Flint | \$ | |
| | Level 3 | Elizabeth O'Leary | | |
| | Level 4 | Kate Tyson | PAC | |
| | Level 5 | Deborah Smith | | |
| | Level 5 | Jason Goopy | # | |
| | Level 6 | Andrew Pennay |): | |
| | Level 7/8 | Kata Körtvési | Ğ | |
| 10:30 - 11:00 | MORNING TEA | | | |
| 11:00 - 11:55 | Session 2: Electives | | | |
| 55 mins | Pedagogy: Primary | Kate Tyson |): | LP UP |
| | Pedagogy: Secondary | Jennifer Gillan | 2 | LS US |
| | Pedagogy: Kokas | Kata Körtvési | Ś | |
| | Joining the Dots: creative ways to utilise quality repertoire across the early childhood sector | Ruth Thompson | þ | EC LP |
| | Student Agency: what is it, why is it good, and how does it happen in the music classroom? | Jake Muir | | LS US Ad |
| | Upper Primary Class Demonstration | Alex St Vincent Welch | PAC | UP LS |
| | 5 mins move to next session | | | |

| DAY THREE | Wednesday 25 Sep - CONTINUED | Presenter/s | Room | Age-range |
|---------------|---|---------------------------------------|------|------------------|
| 12:00 - 01:00 | Session 3: All-in | | | |
| 15 mins | Awards Presentation | | PAC | |
| 45 mins | Conference Choir | Tracy Wong & Mark O'Leary | TAC | |
| 01:00 - 02:00 | LUNCH | | | |
| 02:00 - 02:55 | Session 4: Electives | | | |
| 55 mins | He Hononga - Making Connections | Megan Flint | PAC | UP |
| | Music Without Barriers: Found percussion for everyone | Kaboom Percussion | é | LP UP LS |
| | Strategies to Successfully Integrate Creative Movement into your Primary Music Program (REPEAT) | Ruth Friend |): | LP UP |
| | Music for All: a rejuvenation of authentic, culturally diverse music making in the Early Years, supported by the Music Education Strategy in South Australia | Gaby Freer & Alexandra Dalman | \$ | EC LP |
| | Sing the Story, Sing to Inspire! Two-part and Unison Songs for Your Choir | Hayley Blakiston & Marion Stafford | þ | LP UP Ch |
| | Like a Version: A unit on variation, revamping and recycling | Alex St Vincent Welch | # | UP LS |
| | 5 mins move to next session | 1 | | |
| 03:00 - 03:55 | Session 5: Electives | | | |
| 55 mins | Tracy Wong: Open Rehearsal with The Yarra Voices | Tracy Wong | PAC | Ch |
| | Responding in the Kodály-inspired Primary Music Classroom (Australian Curriculum v9) | Deb Brydon & Debbie O'Shea |): | EC LP |
| | The Essence of Kodály: How singing inspires and unites us | Katharine Finlayson | 2 | EC LP UP LS US C |
| | Repertoire: Renewed and recycled | Susie Fredline | | LP UP |
| | Western Harmony is Dead: Re-constituting notions of harmony, from Confucius to Daft Punk | Andrew Pennay | \$ | LS US Ad |
| | Movement Activities to Engage the Brain and Highlight the Impact of | Ebony Birch-Hanger | Ç | LS US Ad |
| | Neurodiversity in Kodály-based Learning | | | |
| | 2 hr 20 min break: The PAC will open at 6.10p | om | | |

| DAY FOUR 1 | Thursday 26 Sep | Presenter/s | Room | Age-range |
|---------------|---|------------------------------|-----------|----------------------------|
| 08:30 - 09:00 | Registration | | Foyer | |
| 09:00 - 09:45 | All-in: Keynote | | | |
| 45 mins | Keynote: Yarran Nganga Yinga (Boon Wurrung: Listen, Know My Song) The story of Short Black Opera, Dhungala Children's Choir and the importance of language revival in Australia. | Deborah Cheetham Fraillon | PAC | |
| | 5 mins move to next session | | | |
| 09:50 - 10:30 | Session 1: Musicianship | | | |
| 40 mins | Levels 1 & 2 | Megan Flint | k | |
| | Level 3 | Elizabeth O'Leary | b | |
| | Level 4 | Kate Tyson | PAC | |
| | Level 5 | Deborah Smith | | |
| | Level 5 | Jason Goopy | # | |
| | Level 6 | Andrew Pennay |): | |
| | Level 7/8 | Kata Körtvési | Ş | |
| 10:30 - 11:00 | MORNING TEA | | | |
| 11:00 - 11:55 | Session 2: Electives | | | |
| 55 mins | Pedagogy: Primary | Kate Tyson | PAC | LP UP |
| | Pedagogy: Secondary | Jennifer Gillan | Ż | LS US |
| | Pedagogy: Kokas | Kata Körtvési | Ş | |
| | Super-useful Tech Tools that Enable Differentiation and Foster an Inclusive Learning Environment in the Music Classroom | Katie Argyle | # | EC LP UP LS US Ad Cł CC |
| | Cultivating New Voices: Creating Engaging and Inclusive Early Childhood Music Learning | Kimberley Lloyd |): | EC LP |
| | Harmonising Learning: Engaging Choir Sessions from Lower Primary to Secondary | Claire Halse | • | LP UP LS |
| | 5 mins move to next session | | | |

| DAY FOUR | Thursday 26 Sep - CONTINUED | Presenter/s | Room | Age-range |
|---------------------------------|--|---------------------------------|-----------|---------------------------|
| 2:00 - 12:55 | Session 3: Electives | | | |
| 55 mins | If Curiosity Killed the Cat, Who Killed Curiosity? | Andrew Pennay | PAC | LS US Ad |
| | Southeast Asian Choral Music | Tracy Wong | 2 | Ch |
| | Sweat Like an Artist | Classical Music Workouts | outside | |
| | Musical Thinking while Listening | Ruth Friend & Davina McClure | Ş | UP LS |
| | All Voices in Harmony: Inclusive practices in the Primary Music Classroom | Tess Laird |): | LP UP |
| Paper | Popular Music in Kodaly-Inspired Teaching for Kindergarten and Year 1 Students | Rachel Cox | | LP |
| Paper | Reviving Creativity and Self-Expression in Classical Music through Improvisation | Peter Doublinszki | | LS US |
| 12:55 - 02:05 | LUNCH | | | |
| 02:05 - 03:00 | Session 4: Electives | | | |
| 55 mins | Voices in Movement | Tracy Wong | PAC | |
| | Advocacy and Change Making | Deb Brydon & Debbie O'Shea | þ | EC LP UP LS US Ad C CC |
| | Pedagogically Friendly Games: Empowering students through sequential learning | Deborah Smith |): | UP LS US |
| | Sweet Potatoes: contemporary gems by female songwriters and musical connections to the past | Michael McGrath | •• | LS US |
| | Emotionally Responsive Teaching in the Early Childhood Classroom | Tammy Kilpatrick | 2 | EC |
| | Enhancing Language Skills through Music | Ebony Birch-Hanger | 6 | EC LP |
| | | , 5 | •/ | |
| | 5 mins move to next session | , , | ۰ | |
| 03:05 - 04:00 | | , , | • | |
| 03:05 - 04:00 10 mins | 5 mins move to next session | | • | |
| | 5 mins move to next session All-out: Closing | Kata Körtvési | PAC | |